След като през март 2022 г. HBO GО беше заменена от

...
След като през март 2022 г. HBO GО беше заменена от
Коментари Харесай

Домът на дракона се завръща голяма промяна в HBO Max

След като през март 2022 г. HBO GО беше сменена от HBO Max, в този момент на хоризонта е идващият ребрандинг и смяна в услугата. Днес Warner Bros. Discovery разгласи, че усъвършенстваната им стрийминг услуга ще започва в България от 21 май. 

Max дебютира в Съединени американски щати през май на предходната година, а по-рано тази година потегли в Латинска Америка и Карибите.

Следващата фаза на агресия стартира на 21 май, когато Max ще бъде налична в Централна и Източна Европа (включително България), Северна Европа и Иберийския полуостров. По-късно, през юни, ще започва в Полша и Нидерландия, както и във Франция и Белгия. С това услугата ще бъде налична в 25 страни в Европа и 65 страни и територии по света.

Съдържание

Max няма да бъде единствено смяна на името на HBO Max. Тя ще сплотява наличието на HBO Max, развлеченията от действителния живот на Discovery и всички надпревари от абонаментната услуга Eurosport.

Стартирането на Max в Европа е белязано от завръщането с втори сезон на дълго чакания автентичен сериал на HBO " Домът на дракона ", чиято премиера в България ще бъде на 17 юни. Max ще донесе ново стрийминг преживяване в Европа с повече от два пъти по-голямо наличие от това, което е налично сега в HBO Max.

Това лято Max ще бъде единственото място, където ще можете да гледате онлайн всеки миг от Олимпийските Игри " Париж 2024 " в 25-те европейски страни, където Max ще бъде наличен. " Париж 2024 " ще бъде включен във всички абонаментни проекти, което подсигурява, че всички клиенти ще получат цялостен достъп до най-голямото спортно събитие в света.

Скоро в Max ще имат премиера истински сериали и франчайзи на Warner Bros., в това число " Пингвинът ", " Добре пристигнали в Дери " (по " То " на Стивън Кинг), полският политически шпионски трилър " Източна врата " и доста други, написа nixanbal.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР